Tsingpu Yangzhou Retreat

Rooms 20   Architecture Neri&Hu   Interior Design Neri&Hu
The Original Wang Gongquan

Hotels Facts & Figures
Rooms
20
Architecture
Neri&Hu
Interior
Design Neri&Hu
The Original Wang Gongquan

Architecture

Neri & Hu

The palette of old Yangzhou architecture is reflected at Tsingpu through the patina of salvaged bricks and materials. The walls and the courtyard are a strong landscape element that unify the complex site while creating layered spaces that seeks to redefine tradition with a modern architectural language. The walls here come to life thanks to light that peeks through its crevices unpredictably, offering unique perspectives and providing space for contemplation. Most of the buildings’ roofs are set below the height of the walls, which hides the retreat from afar.

Interior Design

Supreme serenity

One of the existing buildings on the site was an abandoned warehouse, which with its new concrete addition, now houses the restaurant—where guests dine on long, communal tables—a theater and an exhibition space.

Taking its cue from the placid exteriors, the rooms are awash in natural materials—a thoughtful blend of dark wood and stone where pastel chairs and white walls add the right touch of softness. The salt and pepper speckled bathrooms feature soaking tubs with skylights above them for the ultimate communion with nature.

Interior Design
Supreme serenity

One of the existing buildings on the site was an abandoned warehouse, which with its new concrete addition, now houses the restaurant—where guests dine on long, communal tables—a theater and an exhibition space.

 
 

Taking its cue from the placid exteriors, the rooms are awash in natural materials—a thoughtful blend of dark wood and stone where pastel chairs and white walls add the right touch of softness. The salt and pepper speckled bathrooms feature soaking tubs with skylights above them for the ultimate communion with nature.

Interior Design
Supreme serenity

One of the existing buildings on the site was an abandoned warehouse, which with its new concrete addition, now houses the restaurant—where guests dine on long, communal tables—a theater and an exhibition space.

Taking its cue from the placid exteriors, the rooms are awash in natural materials—a thoughtful blend of dark wood and stone where pastel chairs and white walls add the right touch of softness. The salt and pepper speckled bathrooms feature soaking tubs with skylights above them for the ultimate communion with nature.

Join the Design Hotels Community!

Get access to 50% off at new hotels.

Be the first to learn about great deals and destinations.

Be invited to exclusive events. And much more!

Join For Free
I agree with the Terms and Conditions

Please agree with the Terms & Conditions

Already a Community member? Log in to access special rates and exclusive offers.

Are you a Travel Agent? Sign up to access special rates and higher commissions.

You may opt out of email communications from Design Hotels at any time.

Thank you for registering and welcome to the Design HotelsTM Community

GO EXPLORE

Please don't forget to validate your membership by following the instructions in your welcome email.